Дизайн и предпечат 

В тази услуга се събират огромен списък от продукти, които буквално зависят от конкретната представа и нужда от реклама на всеки клиент. От логото, визитката, бланката и етикета, през флаерите, дипляните, каталозите и календарите, та до периодичните печатни издания и книги – вестници и списания, без значение от тираж и обем, ще намерим решение.

Всеки проект се разглежда индивидуално, като фокусът е съсредоточен върху предназначението на продукта – корпоративен имидж, презентация, информация или всичко заедно, в съответствие със съвременните графични и естетически тенденции.

Невъзможно е да се изброи продуктовата гама на тази услуга, за това не се колебайте и се свържете с нас. Освен проекта и подготовката за печат, ние ще ви предоставим и оферта за самия печат на изделието, като за това разчитаме на доверени и изпитани партньори в печатарския бизнес.

WEB дизайн

Бързия начин за представяне на всяка компания, услуга, дейност, инициатива, продукт или личност, е немислим без забележително позициониране в интернет пространството. Разнообразието от решения за визия, концепция, организация и предназначение на сайта е значително – толкова, колкото са идеите и нуждите на клиентите.

В портфолиото на агенцията са реализирани проекти на компании с различни браншови и имиджови презентации – бизнес сайт-визитки, услуги, продукти, туристически агенции, недвижими имоти, мода, изкуства, медицина, електронни магазини и електронни медии.

Сувенирна реклама

За допълване на общия набор от рекламни „оръжия“ на безкомпромисното бойно поле, на което ще срещнете вашите конкуренти,  за да утвърдите високото корпоративно самочувствие на екипа си,  за да се запознаете с многобройните си бъдещи партньори по време на презентации, изложения и събития, със сигурност ще имате необходимост от вездесъщите рекламни сувенири.

Дребни или по-обемни, върху всевъзможен материал – хартия, текстил, керамика, стъкло, метал, пластмаса, кожа и други, с всякакво предназначение – химикалки, запалки, ключодържатели, чаши, тениски, шапки, чадъри и още много, и много, са сувенирите, които могат да носят вашия бранд и да оставят у всеки впечатление за вашия развиващ се и устойчив бизнес.

Не на последно място, сувенирът е един от продуктите със сравнително най-дълго рекламно влияние. Вашето лого върху сувенир за ежедневно ползване, като рекламна чаша например, ще подсеща партньорите ви докато пият сутрешното си кафе. Брандът ви ще се разхожда по улици и булеварди върху чадър в ръцете на красива дама, а в това време ще въздейства на бъдещи клиенти на вашия бизнес и т.н.

За  да ви предоставим тази услуга, ще очакваме да отправите запитване или да ни се обадете за среща. Ние ще ви предложим вариант, който да съответства на вашия бюджет и нужди.

Интериорна и външна реклама

И двата вида реклама, благодарение на многобройните си решения, са изцяло обвързани с кратката и съществена текстова и/или графична информация за вашия бизнес, организация, услуга, продукт и пр.

Интериорната реклама, е онази част от корпоративната ви физиономия, без която нито една публична изява, няма да бъде забелязана и ефективна. По време на събития, изложения, презентации, промоции и представления, в офиса на компанията или в търговския обект това са – табели, дисплеи, стикери, осветление, щендери, плакати и менюта, експо стени и рол банери и други продукти, които да предоставят по светкавичен начин максимална информация за бизнеса ви на вашите клиенти и партньори.

Външната реклама е най-директната и бърза, ефективна реклама, която въздейства визуално и подсъзнателно оставя трайна информация у хората, които макар и за кратко време, преминават пред нея  –  надписи от фолио, светещи табели, транспортна реклама и др. Това е рекламен инструмент, който провокира изрази като: „Видях го на билборд на булевард… „, „Няма как да не го видиш, има голяма светеща табела на…“, „Ще го разпознаеш, автомобилът на фирмата е брандиран…“ .

За изпълнението на прецизните рекламни продукти за интериорна и външна реклама, ние от QR Media Ltd, разчитаме на партньори с дългогодишен опит и висока степен на отговорност.

Медийна реклама, фото и видео заснемане

Освен за реклама в нашите собствени медии, които ще ви представим отделно, можете да отправите запитване за съставяне на цялостен, медиен рекламен план, който да отговори на необходимостта ви от популяризация на вашите бизнес, дейност, продукт или личност, съобразени с бюджета, таргета и географията на рекламното послание. Телевизия, радио, печатни и електронни медии, изобилстват от време и пространство за позициониране на вашата реклама. За да не губите излишно време в търсене и запитвания, ние можем да свършим вместо вас проучването на медийния пазар, както и да организираме продукцията за съответната медия.

Всеки етап може да бъде офериран отделно, разбира се отново съобразено с клиентското желание и водени от принципа за най-ефективния модел на изпълнение.

На място в офиса

Всеки дошъл на място в нашия офис може да разчита на разнообразни услуги – копиране, сканиране и подвързване на документи с меки и твърди корици, копиране на снимки, отпечатване на малки серии печатни материали и стикери.

В магазинната част на офиса, ще намерите широка гама от възможности за персонализирани подаръци, които със своя индивидуален и оригинален характер, са подходящи както за крайни клиенти, така и за корпоративни празнични събития.

Технологии

Както всичко в рекламния бизнес и технологиите са много, съобразени със спецификата и характера на рекламния продукт. Офсетов и дигитален печат, широкоформатен печат, топъл печат, сито и тампонен печат, лазерно гравиране, сублимация и др.

Не се ограничавайте да ни попитате! Екипът на QR Media ltd е на разположение.

Пиши ни

9 + 13 =

София, ж.к. Дружба 2, бл. 304, партер до вх. Г, офис № 3