QR Media ltd.

Дигитален печат и рекламни услуги.

Информация за контакт

Нашия офис

гр. София, ж.к. Дружба 2,

бл. 304, партер до вх. Г, офис № 3

}

Работно време с клиенти

Понеделник – Петък: 10:00 – 18:30 часа

Събота – Неделя: почивни дни

v

За връзка с нас

Позвъни ни: + 359 885 02 03 90

Нямаме търпение да превърнем вашите идеи в реалност.

ПИШИ НИ

10 + 9 =

Вие питате …

С какво работно време сте?

Официалното ни работно време е от 10:00 до 18:30 ч., от понеделник до петък. Най-често то протича в офиса ни, но е възможно да сме поели разнообразни ангажименти или организационни задачи, които са ни разпръснали из града. Позвънете ни, преди да ни посетите без предварително уговорена среща.

Работите ли в събота и неделя?

Работния процес в рекламния занаят никога не прекъсва. Въпреки това в събота, неделя, както и по време на официалните за България празници не работим в офиса. Въпреки това, ако е необходимо да се издаде продукция или възникне друга спешна ситуация в почивен ден, правим изключение с предварителна уговорка минимум 3 дни по-рано.

Има ли наблизо спирка на градски транспорт, метро...?

Да, на разстояние от около 30 метра от офиса на рекламната агенция, е спирка „Технопарк София“ на автобуси 204 и 304.  Най-близката станция на метрото е станция „Дружба“ на линия М4 Обеля-Летище София. От нея има връзка с автобуси 204 и 304.

Има ли паркинг пред офиса?

Разположението на офиса е такова, че почти непрекъснато има възможност да се паркира в непосредствена близост до него. Пред самата врата на агенцията има голям паркинг. 

Как да стигна до офиса от Цариградско шосе?

Вариант 1

От бул. „Цариградско шосе“, на разклона за летището завивате посока ж.к. Дружба. На първия светофар завивате надясно по бул. „Цветан Лазаров“. Продължавате по булеварда докато не пресечете трамвайна линия (единствена пресичаща булеварда). След линията продължете направо. От дясно, не след дълго след светофара, ще видите хипермаркет Фантастико. След Фантастико завивате в дясно на втората пряка (веднага след автобусната спирка), и веднага първата пресечка в дясно. Веднага след завоя спирате. 

Вариант 2

От бул. „Цариградско шосе“, светофара на разклона при Горубляне завивате посока ж.к. Дружба. Продължавате направо и минавате един светофар. Около 300 метра след светофара, на кръстовишето завивате в ляво. Още 300 метра и правите отново ляв завой в първата пряка. След това първата пряка веднага в дясно и спирате.

Ако се обърнете към високия 14 етажен блок, ще видите витрината на нашия шоурум.