AGRO Journal – www.agro-journal.com
AGRO Journal е електронен вестник за селско стопанство.
В изданието ще намерите  новини, събития, авторски материали, PR статии, представяне на дейности, курсове, проекти, продукти,  ферми, селскостопанска техника, торове и препарати, както и всичко останало, което е в интерес на популяризиране, улесняване и подпомагане на работата на българското селско стопанство. Съвети от научните, бизнес и консултантски среди, обвързани с отрасъла, в полза на многобройната и разнообразна аудитория, към която се стремим.

Изданието предлага разнообразни форми за реклама, чрез ПР статии и банери.

VIRAGE journal www.virage-journal.com
VIRAGE journal е електронно Live Style списание, което по своеобразен начин, чрез разнообразни рубрики и преобладаващи авторски материали, обхваща всички сфери от живота на динамичния съвременник. Мода, изкуства, психология, теология, астрология и нумерология, интимни страсти и клюки, светски и културни новини и още… са категории, които съдържат наблюденията, разсъжденията и изводите на младия екип от писатели, журналисти, теолози, фотографи и дизайнери.

Изданието предлага разнообразни форми за реклама, чрез ПР статии и банери.

Гозба www.gozba.org
Гозба е електронен кулинарен каталог. Рецепти, техники в готварството, ароматни подправки и тяхното майсторско смесване в една виртуална кухня – това ще откриете в над 1000 предложения за вкусна трапеза. В каталога са събрани любимите рецепти на екипа на QR Media Ltd, събирани с чувство и усет към гастрономията и убеждението, че добрата храна създава добро самочувствие и трайни партньорства.

Изданието предлага разнообразни форми за реклама, чрез ПР статии и банери.

Фотосувенири – www.fotosuveniri.com
Бъдещ проект за електронен магазин за персонализирани и рекламни сувенири.

Разнообразни и оригинални предложения за лични и корпоративни подаръци, по всякакъв повод и за всяка възраст. Тениски, керамични чаши, ключодържатели, възглавнички, със снимки и/или лога, са малка част от артикулите в магазина, който непрекъснато се допълва и обогатява продуктовата си листа.

Пиши ни

5 + 6 =

София, ж.к. Дружба 2, бл. 304, партер до вх. Г, офис № 3