Рекламни Календари QR Media ltd.

В рекламната индустрия този носител на информация и имиджово позициониране, е един от най-бюджетните и в същото време
най-популярни продукти.

Работни календари | QR Media Ltd

Работни календари

Задължителния елемент от корпоративната идентичност на всеки бизнес – работният календар, е артикул с целогодишно рекламно присъствие.

Многолистни календари | QR Media Ltd

Еднолистни, многолистни и джобни календари

Категорията, която събира най-малкия календар, най-бюджетния календар и най-имиджовия вид календари. Гъвкав цветови колорит. 

Настолни календари | QR Media Ltd

Настолни календари, пленери

Колекция от разнообразни по размер пирамиди. Графичен дизайн адаптиран към общата концепция на QR Media Ltd.

Нестандартни календари | QR Media Ltd

Нестандартни сувенирни календари

Календари в кутийки. Календари върху различни сувенирни артикули – чаши, текстил, подложки и други. Вечни календари с лого.

Глави за календари | QR Media Ltd

Глави и тела за работни календари

Специално предложение предназначено за колеги и фотографи. Дигитален печат на малки и средни тиражи глави за календари.

Едва ли в ежедневието си някой се замисля: – Какво означава думата… КАЛЕНДАР? Официално публикуваната версия за значението на думата календар е:  „…от латински calendarium означава „сметководна книга“ или „книга за дълговете“, от calendae – „първият ден на месеца“.

Кой не поглежда поне веднъж дневно календар? В рекламната индустрия този носител на информация и имиджово позициониране, е един от най-бюджетните и в същото време популярни продукти. Всеки от огромната палитра видове календари, е в списъка на практичния бизнес, когато дойде време за рекламна или презентационна кампания.

Работни, настолни, многолистови, еднолистни и джобни са базовите разновидности на календара. От тук нататък започва да действа фантазията, естетичния усет и иновативността на дизайнери, конструктори и печатари. Разнообразието е огромно като формати, видове хартии, полиграфски технологии и допълнителни екстри, често поставяйки календара в по-висока ценова категория.

От 2021-ва година QR Media Ltd разработи цялостна колекция на повечето от видовете календари, предназначени за бизнеса. Дизайнерите обединиха визията и функционалността така, че да се даде оптимална реализация за масова рекламна кампания.

Рекламните полета са съчетани с четивни шрифтове и допълнителна информация и полета за записки. Във всеки вид календар, където е технически възможно, са поставени прозорчета за маркиране на датата.

Последно, но и не и за разумния бизнес, е цената на изделията. QR Media Ltd има претенцията да е от агенциите, които се стремят към дълготрайни и взаимно ползотворни бизнес отношения с всеки клиент. За това цените се прецизират на всяко от нивата на тиражи, хартии и допълнителни аксесоари. Друг момент от предимството да поръчате календари за рекламната си кампания именно в QR Media Ltd, е възможността да се изработят и малки тиражи от желаните продукти.

За рекламни агенции, фотографи и други ангажирани да организират рекламните календари на свои клиенти, QR Media Ltd предлага количествени отстъпки, както и такива за ранни заявки. Отстъпките се договарят индивидуално, а ранното записване за количество е до 01.09.2021 год.

Имаш свой проект?

Потърси ни, за да го реализираме!

Пиши ни

15 + 2 =

София, ж.к. Дружба 2, бл. 304, партер до вх. Г, офис № 3