Кои сме ние, QR Media?

QR Media Ltd съчетава в себе си дигитално студио и рекламна агенция. Фирмата събира в екипа си опит от разработки и проекти в последните 23 години в почти всички направления на рекламата. Инвестираме в печатни технологии и оборудване за довършителни процеси, за да може да предложим широка гама от рекламни продукти.

Нашите Услуги

Дигитален и Офсетов Печат

Високо качество без ограничение в тиража, вида и обема на печатните изделия.

Дизайн, Предпечат, Уеб Дизайн

Проекти съобразени със съвременните тенденции в графичния дизайн за композиция и колорит.

Нашите

Услуги

Сувенирна Реклама

Рекламни сувенири с проверена функционалност, естетичен дизайн и разнообразни възможности за брандиране.

Всичко за Рекламната Индустрия

ФОТО и ВИДЕО заснемане, медийно планиране и медийна реклама.

QR Media – Дигитален Печат и Рекламни Услуги

В собствената ни печатна база извършваме печат на календари, визитки, брошури, плакати, папки, дипляни, флаери, каталози, списания и други. Дигиталните технологии за печат ни позволяват да извършваме поръчки дори на единични бройки при отлични цени.

Извършваме и сублимационен печат върху керамични чаши, текстил и различни сувенирни изделия, като пъзели, камъни, портфейли и други. Сублимацията представлява вид висококачествен цветен печат, позволяващ да се изработват безпроблемно дори единични бройки.

Освен чрез сублимационен печат, брандираме текстил и чрез текстилно фолио, флекс, флок, изрязани чрез плотер. Технологията е изключително подходяща за брандиране на работно облекло. Тези технологии отново ни позволяват да извършваме поръчки и на единични бройки, запазвайки отлични цени. При по-големи поръчки брандираме чрез ситопечат.

В нашата печатна база се извършват и голям набор от довършителни дейности – плотерно рязане, биговане, микро перфорация, ламиниране. Подвързване с твърди корици, метална спирала, пластмасова спирала.

Нашите специалисти дизайнери са на линия, ако имате нужда от консултация при избора на Вашите рекламни продукти. Те могат да съдействат за изработката на Вашите дизайни, да подготвят предпечата, да изработят лого… Имате нужда от уеб сайт? Предлагаме пълно съдействие, от регистрацията на домейн, през хостинг услугата, до изработката на самия сайт.

Екипния ни поглед върху рекламното обслужване компилира клиентските потребности от качество, коректност и разум с гъвкавите, креативни и емоционални решения на дизайнерите и организаторите в офиса.

Лекотата в комуникацията с нас, отзивчивостта и дискретния начин, по който решаваме проектните задачи, неусетно превръщат клиента в наш партньор за дълго време.

Обичаме да сме наясно с възможностите и амбициите на партньорите си. Това ни помага  да намерим оптималния вариант за  най-доброто представяне, независимо дали ще е малка или голяма бизнес арената, на която в конкурентна среда ще се бори компанията, услугата, продуктът или личността.

Предпочитания начин за контакт с клиентите ни, е личната среща, на която заедно с късото кафе или Latte Macchiato, в атмосферата на уютния ни офис в ж.к. Дружба 2, върху старата дървена маса за преговори, ще сложим цялата си компетентност и отговорност, за намиране на най-прекия път до най-ефективния начин за проектиране, изработка и доставка на всякакъв вид рекламни продукти или инструменти за реклама.

Само Най-Доброто!

9

Логото - лицето на бизнеса

Едно от най-разпознаваемите лога в света е това на Coca-Cola. 94% от населението на планетата разпознават логото. За да задържи високия процент, Coca-Cola отделя средства за реклама, повече отколкото Microsoft и Apple взети заедно.

9

Три думи в рекламата и си на върха

Не какво да е, а именно краткия рекламен слогън на Nike, превръща компанията в №1 на пазара. „Just Do It“ (Просто го направи), е определена в много световни класации, като най-успешната рекламна кампания

9

Полезен съвет

„Да правиш бизнес без реклама е като да намигаш на момиче в тъмното. Ти знаеш какво правиш, но никой друг не знае.” Стюарт Хендерсън Брит

Идея, Дизайн, Печат, Реклама | QR Media

Стартираме проекта QR Media

Завършени проекта

“Много малки неща са били направени големи с реклама.”

Марк Твен

Пиши ни

5 + 15 =

София, ж.к. Дружба 2, бл. 304, партер до вх. Г, офис № 3